Nike schoenen online
Valuta:
Nederland
Naar huis ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring

Algemene voorwaarden

De getoonde prijzen zijn alleen van toepassing op aankopen gedaan via de we website. Speciale aanbiedingen en promoties geadverteerd in de pers en andere media kunnen worden uitgesloten, tenzij uitdrukkelijk aangeprezen als online beschikbaar. Alle prijzen zijn correct op het moment van het scherm online. Prijzen zijn online exclusief BTW tenzij aangetoond. de belasting op alle aankopen zal zijn en wordt weergegeven in uw winkelmandje. Wij betreuren we zijn niet in staat om de BTW exclusief prijzen voor aankopen via onze website aan houders vrijstelling te bieden. In het onwaarschijnlijke geval van een administratieve fout resulteert in een onjuiste prijs wordt weergegeven, behouden wij ons het recht voor om de prijs te corrigeren. In deze omstandigheden wordt u niet gebonden aan verder te gaan met uw aankoop en zal worden gevraagd om ons te mailen om te bevestigen dat u wilt doorgaan.

Er wordt alles aan gedaan om de correctheid van de gegevens vervat in onze site te garanderen. Als, om welke reden dan ook, we zijn niet in staat om uw bestelling zullen wij het dichtstbijzijnde mogelijke alternatieve of geven een volledige terugbetaling als de betaling al verwerkt te vervullen.

2. bestellen van goederen

Onze online winkel kunnen orders van de meeste landen over de hele wereld te aanvaarden. Voor leveringen naar landen die niet op onze lijst, Neem contact op met onze online klantenservice, om goederen te bestellen in onze online winkel klikt u op de knop "toevoegen aan mandje" op de product informatie pagina. Na het maken van Jouw selecties gebruik maken van de link "view mandje" U kunt bekijken en wijzigen van uw bestelling voordat via de kassa pagina We zullen vragen voor de details van uw factuuradres zal zijn - .. Dit moet het adres waar uw credit / debit card is te geregistreerd - en e-mail / telefoon contactgegevens, zodat we u kunnen contacteren als we nodig hebben om uw bestelling te bespreken U krijgt de gelegenheid om een ​​ander afleveradres later selecteren in het betalingsproces te klikken op "verstuur bestelling" brengt u naar de betaling worden gegeven .. waar je kan kiezen om te betalen met credit / debit card. Na bevestiging zal genereren en te verzenden uw bestelling en geven een pagina ter bevestiging van de gegevens van uw bestelling voor uw administratie. Als u nodig hebt om uw bestelling te wijzigen nadat deze is gegenereerd, neem dan contact met ons opnemen door, zal de ontvangst van uw bestelling te bevestigen door het sturen van een e-mail naar u met het adres dat u verstrekt bij het maken van uw online aankoop, maar zal dit niet leiden tot het bestaan ​​van een juridisch bindende overeenkomst tussen ons. Alle bestellingen geplaatst op zijn onderhevig aan de beschikbaarheid en de geldigheidscontroles in deel 4 hieronder beschreven. Ook vindt u in deel 1 hierboven met betrekking tot onjuiste prijzen. Geen contract zal bestaan ​​tussen u en voor de verkoop van producten door ons aan u tot we sturen onze officiële orderbevestiging aan u. dit zal worden beschouwd als onze aanvaarding van uw bestelling en zijn effectief om u medegedeeld. Deze website werkt op een basis en niet als een 'te koop aanbieden' als resultaat 'uitnodiging om te behandelen', behoudt zich het recht voor om bestellingen af voor bulk, hoge waarde of anderszins verdachte aankopen. Houd er rekening mee dat de enige taal waarin de overeenkomst kan worden gesloten is Engels. Details van uw bestelling zal worden behouden door in onze database en deze gegevens beschikbaar kunnen worden gesteld op aanvraag. Neem contact op met onze online klantenservice

3. Betaling

Wij accepteren betalingen met behulp van de meeste grote creditcard of pinpas of Paypal. Als u betaalt door debet / credit card, zal u worden overgedragen aan RBS WorldPay Payment Gateway waar u veilig uw gegevens in te voeren en door te gaan met de betaling. Zodra de betaling is geweest aanvaard, dan ontvangen wij een e-mail van Worldpay om ons te informeren van de succesvolle bestelling. Op dit moment is uw betaling in het bezit van de bank in een "pre-geautoriseerd" staat, die in feite betekent dat het geld is niet fysiek achtergelaten uw account, maar is op "standby". Zodra uw punten zijn verscheept, zullen wij vragen Worldpay om de betaling aan ons los te laten en het is alleen op dit moment dat het geld fysiek verlaat je account te zetten.

Als om welke reden u besluit om de bestelling te annuleren voordat deze is verzonden, of als we het item niet kunnen het schip voor een verscheidenheid van redenen, zal uw betaling aan ons worden geannuleerd en het geld zal dan "un-held" door uw bank . Houd er rekening mee dat dit kan oplopen tot 10 werkdagen en verschilt van bank tot bank. Wij hebben helaas geen controle over dit en kan niets meer doen vanuit onze kant anders dan te annuleren de oorspronkelijke betaling. Voor betalingen via Paypal, dit zijn terugbetaald aan u binnen 48 uur door ons en moeten binnenkort na te tonen in uw paypal rekening.

4. validatiecontroles

Alle krediet en credit card houders zijn onderworpen aan controles en validatie toestemming van de creditcardmaatschappij. Indien de uitgevende instelling van uw betaalkaart weigert om de betaling aan ons te staan, zullen wij niet aansprakelijk voor enige vertraging of niet-levering.

Daarnaast is in het belang van het voorkomen van frauduleus gebruik van het krediet, debet- en creditcards, zal de namen, adressen en andere tijdens het bestelproces tegen commercieel beschikbare gegevens (bijv kiezerslijst data) en / of door derden bedrijven verstrekte informatie te valideren. We kunnen contact met u opnemen per brief, telefoon of e-mail om de details te controleren voordat we in staat zijn om uw bestelling te verzenden of kunnen we niet in staat om uw bestelling te accepteren.

5. Aansprakelijkheid

Alle door of namens de verstrekte informatie met betrekking tot de informatie op deze site, hetzij in de vorm van gegevens, aanbevelingen of anderszins producten, wordt gesteund door fabrikanten onderzoek en geloofde geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van de toepassing, de verwerking of het gebruik van de voornoemde informatie of producten, noch voor de gevolgen daarvan. De koper verbindt zich ertoe alle aansprakelijkheid ten aanzien van de toepassing, de verwerking of het gebruik van de genoemde informatie of het product, waarvan de kwaliteit en andere eigenschappen zal hij controleren of voor de gevolgen daarvan. aanvaardt geen aansprakelijkheid hechten aan voor elke inbreuk op de rechten die eigendom zijn van of gecontroleerd door een derde partij in de intellectuele, industriële of andere eigendommen als gevolg van de toepassing, de verwerking of het gebruik van de genoemde informatie of producten door de koper.

6a. Levering van goederen

We kunnen leveren aan adressen wereldwijd. Levertijden zijn te vinden in de sectie levering van onze website.

Uw bestelling wordt afgeleverd hetzij door EMS, DHL, onze eigen vervoer of per koerier. Een handtekening is vereist voor alle EMS, DHL, eigen vervoer en Courier leveringen.

Als uw bestelling meer dan één product van de individuele producten kan, bij gelegenheden, worden verzonden op meerdere verzendingen.

6b. Levertijden

Levertijden worden berekend in werkdagen -. Ie maandag tot en met vrijdag (werkdagen niet het weekend of de Nationale feestdagen inbegrepen) In het geval van feestdagen staan ​​gelieve een extra 2 werkdagen.

Leveringen aan niet-vasteland of externe locaties kan het langer duren.

Risico van de goederen gaat op u bij de levering. De levering wordt geacht te hebben plaatsgevonden nadat een handtekening is ontvangen aanvaarden van dergelijke levering.

Goederen per koerier zou moeten aankomen 09:00-06:00, van maandag tot vrijdag. Alle leveringen moeten worden getekend. Als u uit wanneer de koerier komt de koerier een kaartje met het telefoonnummer laten voor u om te bellen om een ​​geschikte tijd voor het regelen herlevering of voor u om de goederen op te halen uit de lokale depot.

BELANGRIJK
Wij doen alles wat we kunnen om de levertijd in deze sectie, maar zo nu en levertijden kunnen beïnvloed worden door factoren die buiten onze controle te ontmoeten en kunnen niet worden gegarandeerd. Wij zullen u informeren als we ons bewust worden van een onverwachte vertraging. Zal dan ook niet aansprakelijk voor schade of verlies direct of indirect voortvloeien als gevolg van een mislukte levering.

7. Klachten en Vragen

Als u niet tevreden bent met enig aspect van onze online service of als u vragen of opmerkingen met betrekking tot een bestelling online geplaatst, contact op met onze online klantenservice, zullen we ons best doen om u te helpen.

8. Ongewenste Goederen

 als je niet helemaal tevreden bent met uw aankoop, kunt u naar ons terugsturen binnen 30 dagen na de op uw verzendingsborderel datum. We kunnen weigeren om een ​​terugbetaling waar de producten niet worden geretourneerd binnen de vastgestelde termijn te bieden. Dit heeft geen invloed op uw wettelijk recht als consument de overeenkomst te ontbinden, zoals hieronder uiteengezet.

Houdt u er rekening mee dat alle winst voor terugbetaling eventuele verzendkosten zal sluiten tenzij het artikel verkeerd werd gestuurd of je kreeg een fauly punt.

Eventuele opbrengsten moeten worden overeengekomen en door ons schriftelijk gevolmachtigde voordat ze kunnen worden aanvaard.

Dit heeft geen invloed op uw wettelijke rechten.

9. Het annuleren van uw bestelling

Als u de overeenkomst als consument, kunt u uw contract met ons op elk gewenst moment binnen 7 werkdagen te annuleren, te beginnen op de dag nadat u de Product (en) die het onderwerp van het contract ("afkoelingsperiode") zijn te ontvangen .

Om uw contract te annuleren, moet u ons schriftelijk op een van de in artikel 7, binnen de 7 dagen Afkoelingsperiode adressen en vervolgens het product (en) terug te keren naar ons in overeenstemming met artikel 4 hieronder.

Kennisgeving van rendement van uw producten via de online procedure zal geen melding van annulering van uw bestelling met het oog op uw wettelijke rechten om het contract te annuleren vormen.

Houd er rekening mee dat om uw contract te annuleren, moet u terug alle producten die werden gedekt door de orde. U moet redelijke zorg van de producten die u wilt annuleren en niet gebruiken of dragen ze


11. Veilig Winkelen Garantie

We hebben alles in het werk wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat winkelen op het internet met zo veilig is als het kopen met een creditcard of bankpas van offline bedrijven. Onze veilige server-software versleutelt uw persoonlijke betalingsgegevens verzonden via het internet. Betalingen worden verwerkt door RBS WorldPay en Paypal gebruiken laatste encryptie methoden. Bij de verwerking van uw bestelling, kan uw informatie via het internet meer dan een keer moet worden verzonden. Op geen enkel moment is uw bestelling verzonden informatie op deze wijze zonder encryptie. We zullen niet ruilen, verkopen, verkopen of herdistribueren informatie u ons verstrekt, aan andere bedrijven, organisaties of individuen.

12. Website Gebruiksvoorwaarden

Alle informatie op deze website is bedoeld als leidraad alleen. De website wordt regelmatig bijgewerkt. Producten en prijzen zijn onderhevig aan verandering zonder kennisgeving. Eigenaar van de auteursrechten op alle materialen op deze site.

13. Copyright

Alle inhoud en informatie op deze site inclusief zonder beperking tekst, grafische en foto's, is eigendom van of het eigendom van hun respectievelijke eigenaars en is beschermd door het Verenigd Koninkrijk het auteursrecht. Alle handelsmerken die op deze site zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars .